top of page
Jäähallien suunnittelu
arkMILL Oy – arkkitehtitoimisto

Arkkitehtitoimisto arkMILL Oy on liikuntarakennusten suunnittelun ammattilainen.

Vahva osaamisemme uimahallien, jäähallien, sekä erilaisten urheilu- ja monitoimihallien suunnittelussa perustuu yli 30 vuoden kokemukseen näiden haasteellisten projektien parissa, hankesuunnittelusta toteutussuunnitteluun.

Liikuntarakennusten suunnittelu on muutakin kuin arkkitehtonisen tehtävän ratkaisua; on ymmärrettävä kuinka rakennus kokonaisuudessaan toimii. On tunnettava eri urheilu- ja liikuntalajien vaatimukset, jotka vaikuttavat rakennuksen toiminnalliseen ratkaisuun.

Uimahallien suunnittelu vaatii erityisosaamista. Haastavien sisäolosuhteiden sekä turvallisuusnäkökohtien vuoksi on tiedettävä oikeat rakenteelliset ratkaisut, detaljit ja materiaalit. Voimme hyödyntää vuosien aikana hankittua tietoa suunnittelussa – tämä vaikuttaa rakennuksen käyttöikään sekä huoltokorjausten määrään pienentäen käyttö- ja huoltokustannuksia.

Tavoitteenamme on löytää ratkaisu, jossa arkkitehtuuri sekä toiminnalliset ja tekniset tavoitteet sovitetaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Meille on tärkeää hyvä, avoin ja tiivis yhteistyö niin tilaajan, eri käyttäjäryhmien, suunnittelijoiden, kuin urakoitsijoidenkin kanssa.

RT-kortti – Käsikirjoitimme vuonna 2019 ilmestyneen RT 103059 "Uimahallien suunnittelu" -ohjekortin.

Käsikirjoitamme parhaillaan myös "Jäähallien suunnittelu" -RT-ohjekorttia. 

Toimistomme

Tapio_edited.jpg
bottom of page